Hírek

RTL Klub - Dr. TÓTH műsorában derékfájásssal és hátfájással kapcsolatos tanácsaim itt nézheted meg

Kapcsolat

Telefon: 06-20/528-3406

Email: info@drzsiskabeata.hu

Legfrissebb bejegyzés

Struccpolitika a rendelőben, avagy mindenki más beteg lehet csak ÉN NEM!

A cikk írása előtt sokat gondolkoztam azon, mi az, ami tabuként jelen lehet egy orvos életében?  Mi az, amit mi orvosok másoknál el tudunk fogadni, de a magunknál...

Vélemények

zsiska beata reumatologus budapest

Pácienseim véleménye alapján 2013-ban és 2015-ben is javaslatot kaptam az Év orvosa díjra: 
Astellas-díj 2013, 2015 Dr. Zsiska Beáta

A foglaljorvost.hu betegeinek szavazati alapján 2013-ban megkaptam a maximálisan adható 5 csillagot és a sok vélemény átlaga alapján 2014-ben és 2015-ben is 4.9 csillagot kaptam.
Az oldalon regisztrált és nálam járt páciensek független véleményei a foglaljorvost.hu oldalon olvashatóak.

További ajánlások pácienseimtől:

"Szeretném megköszönni a tanácsait, a néhány hónappal ezelőtti egyetlen alkalom konzultáció Önnél ezerszer többet ért, mint az azt megelőző számtalan rohangálásom orvostól orvosig. Nem beszélve a kellemetlen vizsgálatok tömkelegéről (tükrözések, MR, CT, stb). Azóta végzem az Ön által javasolt gyakorlatokat, járok gerinctornára, jógára, így a fájdalmakat minimálisra tudtam csökkenteni. A legfontosabb talán mégis az, hogy az orvosok által a fejemben elültetett betegségtudatot sikerült kiirtani, köszönhetően az Ön által átadott szemléletnek."

G.N.I fiatal nő


"Gyakran tapasztaltam, amikor rendeléseken voltam, hogy az orvosok csak felírnak egy gyógyszert, és általában nem is magyarázzák el, hogy valójában mi a bajom és az miért van. Azt vettem észre, hogy a gyógyszerek általában csak a tüneteket enyhítik, de a betegség valódi okát nem oldják meg, és így nem is gyógyultam meg. A rendelésekkor általában nincs idő plusz információkat elmondani, olyanokat, amik lényegtelennek tűnnek, azonban a gyógyításnál mégis fontos tényezők lehetnek. Nincs idő ekkora figyelmességre. Amikor először találkoztam a doktornővel, akkor láttam, hogy nála más a helyzet. A doktornő valóban figyel, és valóban gyógyítani akar, nem csupán kezel(get)ni. Széles látókörével és szakmai tudásával nemcsak a beteg területre összpontosít, hanem az egész testre, lélekre, és szerintem ez a nyitja a teljes gyógyulásnak, felépülésnek."

P.B. nő; ülő és álló munka


"A doktornő valódi gyógyító, aki az embert a maga teljességében és összefüggéseiben látja. Őszintén válaszolt a kérdéseimre akkor is, ha azokat nekem nehéz volt elfogadnom, és hallanom, de ő tudta, hogy ezzel segít a legtöbbet. Tapasztalata és szaktudása éppúgy lenyűgözött, mint karizmatikus ereje, és lendülete. Ha még egyszer kellene választanom, ugyanúgy hozzá fordulnék segítségért."

S.G. 3 gyermekes édesanya


"Jártam én is a magyar egészségügy kemény kiképzőterepein. Egyre reménytelenebbül. Találkoztam a Fehérköpenyes Istenekkel. Egy rég halott nyelven beszéltek. Inkább magukhoz, mint hozzám, az élőhöz. Külön-külön vizsgálták meg egyes testrészeimet és szerveimet. Általában azzal kezdték és fejezték is be, amelyiket elsőként említettem. Nem hallgattak végig. Kaptam sok papírt. Ellentmondó megállapításokkal.

Végül elővettem maradék józan ítélőképességemet. Magad, uram, ha szolgád (értsd: orvosod) nincs. S használtam korunk nagy csodáját, az internetet. Kell hozzá némi szövegelemzési rutin, hogy a hiteles embereket bemutatkozó anyagaik, blog bejegyzéseik és cikkeik alapján kiszűrjük. Így, ezzel a szubjektív hálóval kihalásztam magamnak Dr. Zsiska Beátát. Titulusa szerint ő is doktor, persze. De mindenekelőtt olyasféle ember, aki figyel. Ez pedig nem kevesebbet jelent, legalábbis nekem, mint hogy gyógyítani akar. S nem csak akar, de úgy tűnik, tud is.

Mert mit ad Isten, hát nem olyan problémákat és összefüggéseket vett észre, és mondott el érthetően, amit addig senki más? Kérem, keserves az igazság, nem kaphatnék egy Piros Pirulát inkább? Dr. Zsiska Beáta nem éri be ennyivel. Többet ajánl: a gyógyuláshoz tedd hozzá a magadét is. Megmondja, hogyan. Szóval valahogy így néz ki egy hivatását gyakorló gyógyító ember. Hivatalosan ő is doktor. Természetesen az."

Cs. P.; férfi, fokozott fizikai és szellemi munka