Hírek

RTL Klub - Dr. TÓTH műsorában derékfájásssal és hátfájással kapcsolatos tanácsaim itt nézheted meg

Kapcsolat

Telefon: 06-20/528-3406

Email: info@drzsiskabeata.hu

Legfrissebb bejegyzés

Struccpolitika a rendelőben, avagy mindenki más beteg lehet csak ÉN NEM!

A cikk írása előtt sokat gondolkoztam azon, mi az, ami tabuként jelen lehet egy orvos életében?  Mi az, amit mi orvosok másoknál el tudunk fogadni, de a magunknál...

Dr. Zsiska Beáta
reumatológus, sportorvos, holisztikus orvos

dr zsiska beáta2002-ben a Szegedi Tudomány Egyetem általános orvosi karán végeztem.

2007-ben Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen manálterapeuta vizsgát tettem.

2008-ban Debrecenben a reumatológia szakterületéből vizsgáztam sikeresen. Egyetemi éveim óta folyamatosan tanulmányozom és képzem magam a mozgásszervi betegségek kezelésének legeredményesebb módszereiből (McKenzie módszer, Schroth terápia, Kinesiotape, Izomkontroll, Feldenkrais módszer, Dinamikus jóga, Pilates, Klein-Vogelbach módszer), nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre. 2013-ban a Bécsi Reumatológiai Klinikán töltött gyakorlatommal bővitettem orvosi tapasztalataim.

A hivatásomban végzett munkám során, egyre fontosabbá vált, a betegek gyógyulásában a test mellett az emberi oldal támogatása is.

2010-ben kezdtem meg 3. szakvizsgám megszerzését a Semmelweis Egyetem Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta képzésének keretein belül, ahol szakterületemnek a szimbólum terápia módszerét választottam.

2012-ben a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület bioszisztémikus képzésén szomato-pszichoterapeuta végzettséget szereztem. Jelenleg a munkám mellett az autogén trénig módszerét tanulmányozom, alkalmazom a stressz kezelésében és önkéntes munkatársként résztveszek a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet munkájában.

2016-ban 2. szakvizsgám tettem le a Semmelweis Egyetem Sportorvosi szakképzésének keretein belül sportorvosként, hogy a mozgásszervi betegségek és panaszok kezelésében még magasabb szinten láthassam el a hozám forduló pácienseket.

Jelenleg privátrendeléseim mellett 2015 óta dolgozom a Terrorelháritási Központ kiemelt mozgásszervi orvosaként.

Gyakorlataim során szerzett saját tapasztalatim nagyban segítenek abban, hogy a pácienseimet még jobban megértsem és hozzám fordulva panaszaikra a számukra legmegfelelőbb módszert ajánlhassam. Megadhassam azt, hogy a gyógyulás folyamata során figyelhessünk a páciens egyéni lehetőségeire és adottságaira, így a gyógyulás rövid és hosszú távon is örömteli és sikeres legyen.